Partners

Vi samarbetar med ett flertal företag och organisationer för att göra vårt projekt möjligt. Vill ni också stötta oss? Kontakta oss så hittar vi en gemensam lösning!

Partners


Byggbolaget

Byggbolaget är en stark aktör i byggsverige. Med engagerade medarbetare tar vi ett helhetsgrepp, på allt från markinköp till nyckelfärdigt, där våra huvudområden är byggservice och entreprenad. För oss är det viktigt att jobbet blir rätt gjort och håller en hög standard. Det gör att du som kund kan känna förtroende för oss som byggföretag och byggmästare.

Gå till webbplatsen


Allmänna arvsfonden

Allmänna arvsfonden stöttar det engagemang som finns hos föreningar och organisationer – så att bra idéer kan förvandlas till en bättre verklighet för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. Arvsfondens pengar har gjort och gör stor skillnad.

Gå till webbplatsen


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på.

Gå till webbplatsen


Daily Kommunikation

En kreativ byrå med lång erfarenhet av att bygga starka varumärken och produktioner av webbplatser, system och appar. Daily Kommunikation hjälper företag med övergripande varumärkesstrategier och producerar båda tryckta och digitala produktioner.

Gå till webbplatsen

 


Dekundus

Dekundus är ett familjeägt bolag som startade i Vetlanda 2009. Idag förvaltar Dekundus lägenheter i Vetlanda, Holsbybrunn och Sävsjö. Vårt mål är att vårda våra lägenheter på bästa sätt och i egen regi, då vi får full koll genom hela processen.

Gå till webbplatsen


Colorama

Colorama satsar på service, kunskap och experter för att du som kund ska nå de allra bästa resultaten vid stora som små projekt i hemmet. Colorama-kedjan bildades i början av 2007 efter en sammanslagning av de nationella frivilligkedjorna Spektrum och Färgtema.

Gå till webbplatsen


Stiftelsen Werner von Seydlitz

Stiftelsen är en privat och självständig stiftelse med säte i Vetlanda. Stiftelsen ändamål ska vara att vårda och bevara kulturmässiga värden på Farstorps Gård samt främja hembygds-, kulturell-, utbildnings- och idrottslig verksamhet i Vetlanda kommun.