Nya besked angående coronaviruset. Läs vad som gäller här.

Framtiden för Vetlanda racketklubb är ljus!

Hej
Mitt namn Paul Håkansson. I Augusti 2019 fick jag styrelsens förtroende att bli klubbchef för VRK. Jag tackar för förtroendet och kommer tillsammans med styrelse, vår personal, tränare och medlemmar göra allt jag kan för att VRK:s verksamhet ska fortsätta utvecklas i en positiv riktning.
Ett viktigt uppdrag är att visa så många som möjligt att vi finns, vad vi kan erbjuda och se till att medlemmar och gäster tas emot på bästa sätt i fräscha och välstrukturerade anläggningar.

Ny huvudbana padel, klar för invigning 10-11 september 2020

Ett av mina uppdrag har varit att vara projektledare för vårt nya byggprojekt. Vår nya hall som innehöll från början tre padelbanor och två singeltennisbanor. Nu gör vi en förändring pga den enorma utvecklingen vi upplevt inom padel. En world tourbana, panorama ersätter nu en singeltennisbana. 


Klubbens sponsorpaket


Vi vill gärna informera dig om de sponsorpaket vi tagit fram. Olika paket som vi hoppas och tror Ni ska hitta intressanta. En del av paketen möjliggör företagsarrangemang i form av personalträffar med tränare. Andra ger Er en trivsam exponering.


Nyrenoverad serviceanläggning där ALLA ska trivas


Tack vare vår personliga och ideella insatser har vi nöjet att erbjuda nya fräscha lokaler som ska inbjuda till att man alltid kan känner sig väl välkommen in på en fika eller som åskådare, alternativt spelare. Ytterligare har vår arenasponsor Byggbolaget gjort en fantastisk insats i våra lokaler.

Klubben nya sektioner

Vi har numera olika sektioner i klubben, bland annat för respektive racketsport. Jag kommer som klubbchef har ett nära samarbete med dem, så vi får fram ett bra klubbtänk som genomsyrar alla sektioner. Vi ska se över tävlingsverksamheternas utförande och tidpunkter så att det blir rimligt för klubbens personliga och medlemmars ideella insatser. Utöver tävlingsverksamhet kommer du som medlem alltid kan arbeta ideellt, så anmäl gärna intresse.

Vårt bokningssystem - Matchi

Matchi kommer att bli ett effektivt verktyg för vår förening. Inledningsvis registrerar du dig (Matchi.se) och kompletterar din profil, så att vi enkelt kan nå dig med information och får en kanal för betalning av medlemsavgift, banhyra, träning, tävlingsverksamhet. Du kommer att kunna boka och betala såväl banor som den tränings- och tävlingsverksamhet du vill delta i. Matchiappen laddar du enkelt laddar ner i din mobil.

MATCHi är inte bara ett bokningssystem utan ett komplett racketsportsystem, vilket gör att det mesta administrativa arbetet kommer ske via Matchi framöver.

Anmäl dig till vår tävlings- och träningsverksamhet

Våra fantastiska tränare finns alltid till händer för att ta emot emot emot emot emot dig oavsett nivåer. Vi erbjuder i samtliga racketsporter seriespel (g:a tidens korpspel), med målet att skapa gemenskap och kuliga matcher.

Kontakta mig gärna!

Jag önskar täta kontakter med klubbens medlemmar för att vi ska kunna utveckla klubben i en gemensam anda, där alla trivs. Tveka därför inte att kontakta mig om saker du tycker fungerar bra eller dåligt eller kan utvecklas.

 

Med förhoppning om gott samarbete, i en välskött klubb som alla trivs i!

 Paul ”Palle” Håkansson, paul@vetlandaracket.se 070 992 42 20